Jump to content


Check out our Community Blogs

Register and join over 40,000 other developers!


Recent Status Updates

View All Updates

Photo
- - - - -

RSS Blog Feed from Wordpress - Formatting Issue

rss blog wordpress formatting

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 Barnsite

Barnsite

    CC Addict

  • Advanced Member
  • PipPipPipPipPip
  • 258 posts

Posted 24 November 2014 - 02:41 AM

Hi All,

 

As pointed out by WingedPanther this morning, my blog entries are all messed up when they get added here via the RSS feed.  Look perfect on Wordpress, almost unreadable here...

 

Anyone got any ideas?  (I won't post screen shots as you can view my codecall blog easy enough).

 

Cheers, Graham


There are two ways to write error-free programs; only the third one works.

#2 Roger

Roger

    Skadoosh!

  • Administrator
  • 1222 posts

Posted 24 November 2014 - 11:52 AM

Hmm. We had that issue before on another blog. Let me take a look and get back to you.


New around here? Click here to register and start participating in under a minute?

Or do a quick search and you may find the answer you're looking for.


#3 Roger

Roger

    Skadoosh!

  • Administrator
  • 1222 posts

Posted 24 November 2014 - 01:58 PM

Seems like you've been having this problem since "25 July 2013 ". Did anything change with your RSS feed or system at that time?

 

Do you mind deleting the last few entries and try to link up your RSS again? I gave you some more rights to display HTML, so that might help.

 

I remember someone else had the same problem, but forgot how we solved it. :) We either passed the WP RSS to feedburner or something, but IP.board can only publish 100% compliant RSS feeds.

 

Can you give that a try and let me know?


New around here? Click here to register and start participating in under a minute?

Or do a quick search and you may find the answer you're looking for.


#4 Barnsite

Barnsite

    CC Addict

  • Advanced Member
  • PipPipPipPipPip
  • 258 posts

Posted 25 November 2014 - 02:12 AM

Hi Roger,

 

Thanks for the help.

 

As far as I'm aware nothing has changed.  I know that this can be caused by some of the wordpress themes, but I just use the standard one which should be okay...

 

As per your advice, I've deleted back to the last "good" post and re-linked the RSS.

 

Will see what happens...

 

Cheers, Graham


There are two ways to write error-free programs; only the third one works.

#5 Roger

Roger

    Skadoosh!

  • Administrator
  • 1222 posts

Posted 26 November 2014 - 11:49 AM

Hi Graham,

 

Can you try to do a sample post and see if the RSS input will work properly?

 

Also, moving this to support forum.

 

Roger


New around here? Click here to register and start participating in under a minute?

Or do a quick search and you may find the answer you're looking for.


#6 Barnsite

Barnsite

    CC Addict

  • Advanced Member
  • PipPipPipPipPip
  • 258 posts

Posted 26 November 2014 - 11:50 AM

Hi Roger, 

 

No problem, I have more words of wisdom to impart tomorrow...

 

Sorry if I posted in the wrong place.

 

Cheers, Graham


There are two ways to write error-free programs; only the third one works.




Recommended from our users: Dynamic Network Monitoring from WhatsUp Gold from IPSwitch. Free Download