Jump to content


Check out our Community Blogs

Register and join over 40,000 other developers!


Recent Status Updates

View All Updates

Photo
- - - - -

Review my site: Kf-Computers.com

Website

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 JackomoLight

JackomoLight

    CC Resident

  • Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • 97 posts
  • Programming Language:PHP, Python, JavaScript, PL/SQL
  • Learning:C, Java, C++, Perl, Ruby, Lisp, Bash

Posted 12 April 2012 - 03:45 AM

Any reviews on my website much appreciated. Thanks

http://kf-computers.com
  • 0

#2 papabear

papabear

    CC Devotee

  • Senior Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 472 posts
  • Location:DarkSide

Posted 12 April 2012 - 04:21 PM

Your site is in good design and clean but as I see the source code I've seen a lot of tables can you minimize the tables?
  • 0
Life has no CTRL+Z
Never Forget To HIT "LIKE" If I Helped

#3 JackomoLight

JackomoLight

    CC Resident

  • Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • 97 posts
  • Programming Language:PHP, Python, JavaScript, PL/SQL
  • Learning:C, Java, C++, Perl, Ruby, Lisp, Bash

Posted 13 April 2012 - 01:26 AM

Your site is in good design and clean but as I see the source code I've seen a lot of tables can you minimize the tables?


Yeah, that will be nice, but I am using Drupal as CMS and I don't think I can change that.
  • 0

#4 papabear

papabear

    CC Devotee

  • Senior Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 472 posts
  • Location:DarkSide

Posted 13 April 2012 - 01:28 AM

Yeah, that will be nice, but I am using Drupal as CMS and I don't think I can change that.


Your site is fine and good for business purposes :) stick with it for now and good luck into your computer store :)
  • 0
Life has no CTRL+Z
Never Forget To HIT "LIKE" If I Helped

#5 wim DC

wim DC

    Roar

  • Expert Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2681 posts
  • Programming Language:Java, JavaScript, PL/SQL
  • Learning:Python

Posted 13 April 2012 - 04:14 AM

I can only see 1 table to be honest. For the header, sidebar and main content.
Still that one table shouln't be there and can be fairly easy replaced by divs, but 1 isn't what I would call "a lot" ^^
  • 0

#6 papabear

papabear

    CC Devotee

  • Senior Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 472 posts
  • Location:DarkSide

Posted 13 April 2012 - 04:20 AM

I can only see 1 table to be honest. For the header, sidebar and main content.
Still that one table shouln't be there and can be fairly easy replaced by divs, but 1 isn't what I would call "a lot" ^^


It has 4 table tags when I view the source lately :)


<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" id="header">

<table class="cart-block-summary">

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" id="content">

<table>

Since HTML5 is out, you can simply use the <header>, <menu>, and <footer> tags and use <div> for some elements :)
  • 0
Life has no CTRL+Z
Never Forget To HIT "LIKE" If I Helped





Recommended from our users: Dynamic Network Monitoring from WhatsUp Gold from IPSwitch. Free Download