Jump to content


Check out our Community Blogs

Register and join over 40,000 other developers!


Recent Status Updates

View All Updates

Photo
- - - - -

Problem with the unread post indicator


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 wim DC

wim DC

    Roar

  • Expert Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2681 posts
  • Programming Language:Java, JavaScript, PL/SQL
  • Learning:Python

Posted 17 June 2011 - 12:08 PM

And with the unread post indicator I mean this:
Posted Image

Since the change of the forum's locations I'm having issues with topics(=subforums / forum topics) showing as unread, while when I open them there are no unread posts, nor are there unread tutorials in it.
Double clicking the image makes it ok again.. for a while. But it'll certainly become unread again with nothing new to see :crying:
  • 0

#2 Alexander

Alexander

    YOL9

  • Moderator
  • 3963 posts
  • Location:Vancouver, Eh! Cleverness: 200
  • Programming Language:C, C++, PHP, Assembly

Posted 17 June 2011 - 02:41 PM

Hello Wim DC,

It seems we have not done anything other than basics of moving the forums around, however there may be delays in caching (client or serverside included) that may be causing this, I am unsure if we have any official modifications that would do this.

Maybe when Roger can read this he may have more insight, however I would clear all browser cache and see if it persists later on. The forums may be reading topics not within the current forum structure not read and thus marking the forum unread for example.

Feel free to keep this thread handy in case other staff members have updated it.
All the best,

Alexander.
  • 0

All new problems require investigation, and so if errors are problems, try to learn as much as you can and report back.


#3 Roger

Roger

    Skadoosh!

  • Administrator
  • 1222 posts
  • Programming Language:C, PHP
  • Learning:Others

Posted 17 June 2011 - 02:48 PM

I made a change recently to the "Thread/Forum Read Marking Type" in vB which might have caused that side-effect. Can you try again to see if it went away?
  • 0

New around here? Click here to register and start participating in under a minute?

Or do a quick search and you may find the answer you're looking for.


#4 wim DC

wim DC

    Roar

  • Expert Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2681 posts
  • Programming Language:Java, JavaScript, PL/SQL
  • Learning:Python

Posted 18 June 2011 - 12:47 AM

Okay, as I can't proc it myself I'll post here if it happens again, today seems fine ^^.
  • 0

#5 Roger

Roger

    Skadoosh!

  • Administrator
  • 1222 posts
  • Programming Language:C, PHP
  • Learning:Others

Posted 18 June 2011 - 08:46 AM

Okay, let me know if it went away completely? If not, I can dig into the vBulletin feature some more.
  • 0

New around here? Click here to register and start participating in under a minute?

Or do a quick search and you may find the answer you're looking for.


#6 wim DC

wim DC

    Roar

  • Expert Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2681 posts
  • Programming Language:Java, JavaScript, PL/SQL
  • Learning:Python

Posted 19 June 2011 - 10:11 PM

It hasn't occured anymore so far, so I guess you fixed it :)
  • 0




Recommended from our users: Dynamic Network Monitoring from WhatsUp Gold from IPSwitch. Free Download