Jump to content




Recent Status Updates

  • Photo
      30 Sep
    rhossis

    laptop hard disk seated beneath motherboard but with no access panel. 7 hours to replace :(

    Show comments (3)
  • Photo
      19 Sep
    Chall

    I love it when you go to write a help thread, then while writing, you reach an enlightenment, and figure it out yourself.

    Show comments (3)
View All Updates

Developed by TechBiz Xccelerator
Photo
- - - - -

Couple of Issues


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 TalAlpha

TalAlpha

    CC Lurker

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts

Posted 31 March 2009 - 06:44 AM

I've had a couple of issues pop up while uploading files that I wanted to see if there was a workaround for or something else I could do to fix this.

-- Cannot add size after uploading files. I've uploaded a series of files to our site and now the boss decided he wants to see the size of the files before being downloaded. When I go back and add the size, it doesn't seem to save it.

-- All Adjustments are not being saved. This is probably tied into the first one, actually. But the issue is that if I misspell a word and try to fix it, it is not saved and continues to display the wrong info. The only way to fix this is delete the file and then recreate it.

Any help here would be wonderful. Thanks!
  • 0

#2 Guest_Jordan_*

Guest_Jordan_*
  • Guest

Posted 31 March 2009 - 06:49 AM

Which version are you using?
  • 0

#3 TalAlpha

TalAlpha

    CC Lurker

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts

Posted 31 March 2009 - 06:57 AM

According to the zip file, it's the 4.5 public beta.
  • 0




Powered by binpress