Jump to content


Check out our Community Blogs

Register and join over 40,000 other developers!


Recent Status Updates

View All Updates

- - - - -

Joomla! Hacking Script

runtime

  • This topic is locked This topic is locked
107 replies to this topic

#97 peekewee

peekewee

    CC Lurker

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

Posted 28 July 2010 - 04:03 AM

thanks for the warning!
  • 0

#98 deniz1429

deniz1429

    CC Lurker

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

Posted 29 July 2010 - 01:45 PM

thanks...!!!
  • 0

#99 itoo73

itoo73

    CC Lurker

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts

Posted 04 August 2010 - 11:38 AM

hmm niceeee
  • 0

#100 itoo73

itoo73

    CC Lurker

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts

Posted 04 August 2010 - 12:02 PM

i m trying to download but getting a white screen.. is there something that i do wrong?
  • 0

#101 bbqroast

bbqroast

    Codecall Addict

  • Senior Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 564 posts
  • Location:/etc/passwd

Posted 04 September 2010 - 02:18 PM

Is codecall made in Joomla!!
That would be surprising seeeing its a coding forum (unless of course it was originally a standalone tutorial site).
  • 0
Please, write clearly with proper structure. Double spacing makes the text feel un-jointed, Capitalizing Every Word Means People Stop Before Every Word Sub-Consciously Which Is A Pain In The Backside, and use code tags! (The right most styling box).

#102 neo_hacksus

neo_hacksus

    CC Lurker

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

Posted 24 October 2010 - 10:28 PM

wow...its great.......I am gonna try write now....I was the victim of the same script I think
  • 0

#103 burekusvemiru

burekusvemiru

    CC Lurker

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

Posted 17 November 2010 - 06:43 AM

this has been fixed for ages ago..
  • 0

#104 njanja

njanja

    CC Lurker

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

Posted 22 December 2010 - 05:37 AM

Thanks for this script...
  • 0

#105 deelar

deelar

    CC Lurker

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

Posted 03 January 2011 - 08:52 PM

Yes, it has been fixed by joomla.
  • 0

#106 hotsd101

hotsd101

    CC Lurker

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

Posted 23 February 2011 - 09:22 PM

great stuff
  • 0

#107 cretan

cretan

    CC Lurker

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

Posted 04 April 2011 - 07:19 AM

Cool!
  • 0

#108 phpforfun

phpforfun

    Speaks fluent binary

  • Expert Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1056 posts

Posted 07 April 2011 - 02:07 PM

This thread should be locked, wtf are ppl still posting in it.
  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: runtime

Recommended from our users: Dynamic Network Monitoring from WhatsUp Gold from IPSwitch. Free Download