Jump to content


Photo

book of heroes

book of heroes hackable found

  • Please log in to reply
147 replies to this topic

#21 arcdatab

arcdatab

    progressing

  • Advanced Member
  • 12 posts
  • Joined 21-April 13

Posted 18 May 2013 - 10:40 PM

GuildRaid Energy Small Hack
First open GameCih. Enter in the game, join a guild raid no matter witch one. after you finish you energy enable speed hack from game cih. After your energy is full try to fight another monster and a sync error will pop up. Hit retry, enter in game and voilla you have 2energy points.
No is not working on simple quest.
No you canot have more than 2 energy points.
Its a small thing its nice

#22 grahamc1965

grahamc1965

    Spurring

  • Advanced Member
  • 53 posts
  • Joined 10-October 12

Posted 22 May 2013 - 01:28 PM

oops



#23 grahamc1965

grahamc1965

    Spurring

  • Advanced Member
  • 53 posts
  • Joined 10-October 12

Posted 22 May 2013 - 01:58 PM

Update :::::::

Do not edit anything other than health . It will cause out of sync errors because of other dependencies .

The Pirate Lord



#24 grahamc1965

grahamc1965

    Spurring

  • Advanced Member
  • 53 posts
  • Joined 10-October 12

Posted 22 May 2013 - 05:27 PM

oops



#25 lolwagooon

lolwagooon

    progressing

  • Member 10 Posts
  • 15 posts
  • Joined 23-March 13

Posted 22 May 2013 - 05:50 PM

Im intrested just follow your thread 2 h for now .. later i will try and use ur hero code

#26 grahamc1965

grahamc1965

    Spurring

  • Advanced Member
  • 53 posts
  • Joined 10-October 12

Posted 22 May 2013 - 06:40 PM

oops



#27 grahamc1965

grahamc1965

    Spurring

  • Advanced Member
  • 53 posts
  • Joined 10-October 12

Posted 22 May 2013 - 06:49 PM

oops



#28 Karnage

Karnage

    progressing

  • Advanced Member
  • 22 posts
  • Joined 23-May 13

Posted 23 May 2013 - 10:23 AM

Thanks for all the instructions. But I cannot find where to put the db on my phone. The path you specified does not exist for me. 

 

I tried searching for the app. But I couldnt find anything. Tried moving it from phone to SD card and searched again. Still nothing.



#29 grahamc1965

grahamc1965

    Spurring

  • Advanced Member
  • 53 posts
  • Joined 10-October 12

Posted 23 May 2013 - 10:54 AM

oops



#30 dhanizuchia

dhanizuchia

    progressing

  • Advanced Member
  • 48 posts
  • Joined 09-May 12

Posted 23 May 2013 - 11:02 AM

download this game but when i click play always pop up "oops!! something is wrong with the server, please try again later"
i try with wifi and mobile data any sugesstion?

#31 Karnage

Karnage

    progressing

  • Advanced Member
  • 22 posts
  • Joined 23-May 13

Posted 23 May 2013 - 11:03 AM

I am using the free version of Root Explorer (ES File explorer). It can go to root and I am rooted. 

 

When I go to the /data directory. It is empty.

 

Currently, the server is down for upgrade to a new patch. It will be down until 2pm EST.



#32 Karnage

Karnage

    progressing

  • Advanced Member
  • 22 posts
  • Joined 23-May 13

Posted 23 May 2013 - 11:08 AM

Ah.The free version does not ask for root previlages and so does not see anything in there. I am now using root browser. Which can see inside the directory. 



#33 grahamc1965

grahamc1965

    Spurring

  • Advanced Member
  • 53 posts
  • Joined 10-October 12

Posted 23 May 2013 - 11:14 AM

They are updating the servers, so no one is able to access it right now . They said it would take about 3-4 hours to do . So you might try again in about 2-3 hours .



The Pirate Lord



#34 dhanizuchia

dhanizuchia

    progressing

  • Advanced Member
  • 48 posts
  • Joined 09-May 12

Posted 23 May 2013 - 11:17 AM

They are updating the servers, so no one is able to access it right now . They said it would take about 3-4 hours to do . So you might try again in about 2-3 hours .



The Pirate Lord


thanks ^^

#35 grahamc1965

grahamc1965

    Spurring

  • Advanced Member
  • 53 posts
  • Joined 10-October 12

Posted 23 May 2013 - 11:32 AM

I hope their new update doesnt mess up all that we have done .. lol

The Pirate Lord



#36 Karnage

Karnage

    progressing

  • Advanced Member
  • 22 posts
  • Joined 23-May 13

Posted 23 May 2013 - 11:34 AM

probably will. We would just need to edit the values again in the DB for the health. 

 

So there was no chance in editing the Luck attribute for the characters?



#37 miharkula

miharkula

    Learning

  • Members
  • 5 posts
  • Joined 15-February 13

Posted 23 May 2013 - 02:52 PM

Nm..tapatalk wasn't showing me the posts were others said the same thing

#38 grahamc1965

grahamc1965

    Spurring

  • Advanced Member
  • 53 posts
  • Joined 10-October 12

Posted 23 May 2013 - 04:05 PM

After you do the update, dont forget to copy your hacked gamedb.db to its proper directory . It looks like all of our database mods still work :-)

The Pirate Lord



#39 Karnage

Karnage

    progressing

  • Advanced Member
  • 22 posts
  • Joined 23-May 13

Posted 23 May 2013 - 04:22 PM

the glitch doesnt work for me.

 

I have 2 characters. I tried editing both of them, but it only works on 1 of them. 

 

I wonder what would happen if I loaded your db, instead of my own. 

 

I have only 2 characters and my class IDs only got up to 3. This number might be based on number of characters you have created. 



#40 grahamc1965

grahamc1965

    Spurring

  • Advanced Member
  • 53 posts
  • Joined 10-October 12

Posted 23 May 2013 - 04:52 PM

On mine, player class 1 is when you first start out and havent chosen a class yet, not sure what 2 and 3 are but mages are class_id 4 .
Justicar should be class 2 , shadow walker 3 and war mage

The Pirate Lord






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users