Jump to content


Photo
Mem Cheat

Dungeon Hunter 3 gold and diamond cheats

Dungeon Hunter Dungeon Hunter 3 Dungeon Hunter Three

  • Please log in to reply
90 replies to this topic

#61 Al89

Al89

    ~Ж~ Ultimate Slacker ~Ж~

  • Members
  • 184 posts
  • Joined 05-September 11

Posted 10 May 2012 - 04:55 AM

your titanium backup make my data lost, and i must donlot it again


are you by any chance playing a different version from the backup maybe?
anybody else having the same problem?

#62 Elani

Elani

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 21-June 12

Posted 26 June 2012 - 03:16 AM

Worked perfectly. Thank you ++

#63 imcoool

imcoool

    Advanced Member

  • Advanced Member
  • 23 posts
  • Joined 03-November 11

Posted 04 July 2012 - 03:15 AM

titanium backup for DH3 is not workin....for DH3 1.0.8

After Backup thru titanium backup, when i try to restore the HACKED files, restore is done succesfully but game doesnt starts....

#64 Miku.Hatsune<3

Miku.Hatsune<3

    Y U WANT MY TITLE??

  • Retired Staff
  • 1487 posts
  • Joined 23-May 12

Posted 04 July 2012 - 03:21 AM

titanium backup for DH3 is not workin....for DH3 1.0.8

After Backup thru titanium backup, when i try to restore the HACKED files, restore is done succesfully but game doesnt starts....

maybe u have a older version or a newer version

me on a bad day -.-

#65 imcoool

imcoool

    Advanced Member

  • Advanced Member
  • 23 posts
  • Joined 03-November 11

Posted 06 July 2012 - 10:37 AM

maybe u have a older version or a newer version

me on a bad day -.-


I hope i mentioned the version, i am using...........

#66 abood13

abood13

    progressing

  • Members
  • 22 posts
  • Joined 14-July 12

Posted 26 July 2012 - 08:41 AM

didint work with me

#67 Xsades

Xsades

    New member

  • Advanced Member
  • 116 posts
  • Joined 07-January 12

Posted 27 July 2012 - 02:41 AM

Not working on 1.3.6 :( Haven't tried the TB though. Downloading.

Sent from my ass crack v69

#68 Xsades

Xsades

    New member

  • Advanced Member
  • 116 posts
  • Joined 07-January 12

Posted 27 July 2012 - 02:42 AM

Edit: Will not try TB. I have the latest version of the game. Won't work. :(

Sent from my ass crack v69

#69 KANTUTAY

KANTUTAY

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Joined 01-August 12

Posted 03 August 2012 - 04:48 PM

the TB works to me.. even on a latest version of the game. when you restore the backup and launch the game it will ask you for another 4oomb download just proceed and download and thats it 99999 coins and diamonds lol -thankx to op =D

#70 gameforlife

gameforlife

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Joined 25-March 12

Posted 03 August 2012 - 05:15 PM

tb work great for me, im using latest dh3, ty for share

#71 Xsades

Xsades

    New member

  • Advanced Member
  • 116 posts
  • Joined 07-January 12

Posted 03 August 2012 - 08:59 PM

Working with the latest version. 1.3.6 thanks!

Sent from my ass crack v69

#72 Mr.Doc

Mr.Doc

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 13-September 12

Posted 16 September 2012 - 09:03 AM

it didnt work with the latest version

#73 rafamp

rafamp

    progressing

  • Advanced Member
  • 21 posts
  • Joined 16-September 12

Posted 17 September 2012 - 11:11 AM

Thank you for the files! Too bad the game doesn't run on HP Touchpad.

#74 unsight

unsight

    progressing

  • Advanced Member
  • 42 posts
  • Joined 10-September 12

Posted 17 September 2012 - 07:49 PM

didn't work for me, always showing zero result

#75 pottyier

pottyier

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 18-September 12

Posted 18 September 2012 - 12:54 PM

works for me...guys when you restore, click the "data" button only.......it works for DH3 1.3.6

#76 pottyier

pottyier

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 18-September 12

Posted 18 September 2012 - 12:55 PM

sorry...forgot to thak you guys who made this work:)

#77 OmarG

OmarG

    Newbie

  • Members
  • 1 posts
  • Joined 18-September 12

Posted 19 September 2012 - 12:21 AM

You should really make a multi player version of this :(

#78 larry matarong

larry matarong

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Joined 19-September 12

Posted 19 September 2012 - 06:41 PM

thankz its working

#79 Salarian

Salarian

    Learning

  • Members
  • 9 posts
  • Joined 09-November 12

Posted 12 November 2012 - 10:25 AM

Can't get it to change the values for DH3 1.3.8
I've tried Game Guardian 5.5.0 and 6.0.0
I've tried GameCIH 3.0.0

Help please

#80 toyou1995

toyou1995

    GameCIH Team (The old one ;) )

  • Advanced Member
  • 330 posts
  • Joined 02-September 11

Posted 13 November 2012 - 03:25 PM

Values can no longer be hacked by conventional means. There is posted on first page a TB file I can confirm works with latest.





Also tagged with one or more of these keywords: Mem Cheat, Dungeon Hunter, Dungeon Hunter 3, Dungeon Hunter Three

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users