Jump to content


Photo
Mem Cheat

Dungeon Hunter 3 gold and diamond cheats

Dungeon Hunter Dungeon Hunter 3 Dungeon Hunter Three

  • Please log in to reply
90 replies to this topic

#1 Al89

Al89

    ~Ж~ Ultimate Slacker ~Ж~

  • Members
  • 184 posts
  • Joined 05-September 11

Posted 01 April 2012 - 03:56 AM

Hello, Guest,

In order to view the post in this forum please register or login
  • Kisendi, kiryuchamp, icecat159 and 16 others like this

#2 ElBeasto

ElBeasto

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Joined 31-March 12

Posted 01 April 2012 - 07:00 AM

Ah, I was about to post that guid asap when I got home but you were faster. Good job nevertheless.

#3 crazy-silver

crazy-silver

    Advanced Member

  • Members
  • 6 posts
  • Joined 28-December 11

Posted 01 April 2012 - 07:40 AM

Name of Game: Dungeon Hunter 3
Game Version if known: 1.0.8
Name of Cheat: Gold and Diamond
Name of Adress (if any): --

Manual Steps:

[Gold]

1. input your current amount of gold and press ok
2. now either spend some gold or earn some gold
3. input your new amount of gold and press ok
4. repeat steps 2 and 3 until you have two values ['4-byte' and '2-byte']
5. you only need to change the 4-byte value to any amount of gold you want (and you can choose to lock your value)

[Diamond] (same as gold)

1. input your current amount of diamonds and press ok
2. spend some diamonds (try [speed up] for the 'training item' upgrades, only cost 1 diamond)
3. input your new amount of diamonds and press ok
4. repeat steps 2 and 3 until you have two values ['4-byte' and '2-byte']
5. you only need to change the 4-byte value to any amount of diamonds you want (and you can choose to lock your value)


Hope it's simple enough to understand



I don't find values .... what can I do ?

Inviato dal mio GT-I9100 usando Tapatalk

#4 ElBeasto

ElBeasto

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Joined 31-March 12

Posted 01 April 2012 - 08:54 AM

I don't find values .... what can I do ?

Inviato dal mio GT-I9100 usando Tapatalk


Make sure you have some diamonds/gold first then find the value via gamecih through Input Value.
For gold -> Win some by winning an arena match then input the new amount of gold, find the valuable, change it to as much as you want.
For diamonds -> have about 30(preferably), buy a key, insert new value(assume its 25), buy another key, insert value(20) - > should have about 7-10 results, edit the non 255 byte ones.

Hope I made sense, this is how i did it today while trying to find out how to hack it, be warned that the game might crash(atleast it did to me a few times) because of the enourmous results lists.

140% Works because I'm enjoying 4 characters geared to the max with max spells and everything :ph34r:
  • Al89 likes this

#5 Al89

Al89

    ~Ж~ Ultimate Slacker ~Ж~

  • Members
  • 184 posts
  • Joined 05-September 11

Posted 01 April 2012 - 09:01 AM

I don't find values .... what can I do ?

Inviato dal mio GT-I9100 usando Tapatalk


hmm...I'm not sure
i tried the cheat a few times by re-installing the game and it does work (at least for me)...

for ex, what i get is

00458728: xxxx [xxxx being the amount of gold/diamonds]

and when you click the number, a pop up window will show that it is a '4-byte' value that you can change from 0~4294967295


does anyone else have the same prob?

#6 Al89

Al89

    ~Ж~ Ultimate Slacker ~Ж~

  • Members
  • 184 posts
  • Joined 05-September 11

Posted 01 April 2012 - 09:11 AM

Make sure you have some diamonds/gold first then find the value via gamecih through Input Value.
For gold -> Win some by winning an arena match then input the new amount of gold, find the valuable, change it to as much as you want.
For diamonds -> have about 30(preferably), buy a key, insert new value(assume its 25), buy another key, insert value(20) - > should have about 7-10 results, edit the non 255 byte ones.

Hope I made sense, this is how i did it today while trying to find out how to hack it, be warned that the game might crash(atleast it did to me a few times) because of the enourmous results lists.

140% Works because I'm enjoying 4 characters geared to the max with max spells and everything :ph34r:


you can actually start cheating right after the tutorial, no need to get more diamonds really..
first use the money cheat for some money and use it to upgrade your weapon, then a 'speed up' button will replace the upgrade button...
click the speed up button which will only cost you 1 diamond,
meaning you only need the 5 initial diamonds to start cheating ;)
  • niikko25 likes this

#7 ElBeasto

ElBeasto

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Joined 31-March 12

Posted 01 April 2012 - 09:17 AM

you can actually start cheating right after the tutorial, no need to get more diamonds really..
first use the money cheat for some money and use it to upgrade your weapon, then a 'speed up' button will replace the upgrade button...
click the speed up button which will only cost you 1 diamond,
meaning you only need the 5 initial diamonds to start cheating ;)


Yeah, you are speaking the truth here. I'm just describing how I did it, I had to obtain more diamonds because my game crashed a few times while i was trying to hack it so I had to make sure it works :)

#8 track19

track19

    progressing

  • Advanced Member
  • 36 posts
  • Joined 30-March 12

Posted 01 April 2012 - 10:32 AM

good cheat. Work perfect for me

#9 crazy-silver

crazy-silver

    Advanced Member

  • Members
  • 6 posts
  • Joined 28-December 11

Posted 01 April 2012 - 10:57 AM

Guys i search the gold number.... play an arena.... searche the new gold number but always it get 0 results..... what can i do ?

Inviato dal mio GT-I9100 usando Tapatalk

#10 leapster1

leapster1

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Joined 01-April 12

Posted 01 April 2012 - 11:27 AM

Having no luck with values either. Sometimes I only find 1 value with the amount of gold I have but changing doesn't yield any results.

#11 Al89

Al89

    ~Ж~ Ultimate Slacker ~Ж~

  • Members
  • 184 posts
  • Joined 05-September 11

Posted 01 April 2012 - 12:01 PM

Having no luck with values either. Sometimes I only find 1 value with the amount of gold I have but changing doesn't yield any results.


have you tried entering/re-entering the shop to allow the display of gold/diamond to change?

#12 ElBeasto

ElBeasto

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Joined 31-March 12

Posted 01 April 2012 - 12:44 PM

have you tried entering/re-entering the shop to allow the display of gold/diamond to change?


Try hidden mode on gamecih, maybe it would work?

#13 misiu99

misiu99

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 05-March 12

Posted 01 April 2012 - 01:59 PM

Don't work for me too. I have no values?! Galaxy S2 ICS.
  • diva likes this

#14 Al89

Al89

    ~Ж~ Ultimate Slacker ~Ж~

  • Members
  • 184 posts
  • Joined 05-September 11

Posted 01 April 2012 - 02:16 PM

since a few of you can't seem to use this cheat i have updated the post which now includes a titanium backup data of the game with 999999999 gold and diamonds.

hope this helps...

#15 Breaksense

Breaksense

    Advanced Member

  • Member 10 Posts
  • 14 posts
  • Joined 26-October 11

Posted 01 April 2012 - 02:35 PM

It seem GameCIH has a problem with GT-I9100 because I can't cheat anymore with mine either.It worked on Android 2.3.5 with GameCIH 2.2.1 but now I'm on Android 4.0.3 with GameCIH 3.0.0 and I find only nothing in any game I try it...please fix it.

#16 nenobr2

nenobr2

    New member

  • Members
  • 17 posts
  • Joined 26-January 12

Posted 01 April 2012 - 03:28 PM

Does not worked for me :/
EDIT: Nevermind, working fine (:

#17 misiu99

misiu99

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 05-March 12

Posted 01 April 2012 - 05:28 PM

Thank you for your Titanium Backup. Your the man! Greetings from Germany.

#18 ksr007

ksr007

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Joined 01-April 12

Posted 01 April 2012 - 11:36 PM

since a few of you can't seem to use this cheat i have updated the post which now includes a titanium backup data of the game with 999999999 gold and diamonds. hope this helps...

i have put it on titanium then run the game, but no luck ! need download more 149mb and run the game is stil 500 gold- 5 diamonds.
what should i do ? thanks.

#19 Al89

Al89

    ~Ж~ Ultimate Slacker ~Ж~

  • Members
  • 184 posts
  • Joined 05-September 11

Posted 02 April 2012 - 04:05 AM

i have put it on titanium then run the game, but no luck ! need download more 149mb and run the game is stil 500 gold- 5 diamonds.
what should i do ? thanks.


have you tried restoring the TB data after you downloaded the additional game data?
  • ksr007 likes this

#20 ksr007

ksr007

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Joined 01-April 12

Posted 02 April 2012 - 06:27 AM

have you tried restoring the TB data after you downloaded the additional game data?

i have trying this but still fail ! restore data only and run the game, it downloaded 149mb again @@!
i put your file to TB then install APK and run the game > download 149mb add > restore data > again 149mb downloaded !
can you send to me a new file backup ? thanks





Also tagged with one or more of these keywords: Mem Cheat, Dungeon Hunter, Dungeon Hunter 3, Dungeon Hunter Three

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users