Jump to content


Photo
Cht-Help

How to get GAMECIH hidden/full mode + Download Link

[help]

  • This topic is locked This topic is locked
39 replies to this topic

#1 Xologist

Xologist

    ELITE CHEATER

  • Administrators
  • 2091 posts
  • Joined 29-January 12

Posted 21 August 2011 - 08:25 PM

What you can NOT have in your phone

- Pop-up BLOCKER
- popup BLOCKER
- Ads Blocker
- Ad Free

IF YOU HAVE ANY OF THE ABOVE MENTIONED.. DO THE FOLLOWING
1) Open the app
2) Click allow pop-ups/ads (whichever way is done for your app, just make sure you do it)
3) Remove the application

What you NEED for GameCIH to WORK in FULL/HIDDEN MODE

- GameCIH2 (or Latest)
- You can download GameCIH here: http://www.cih.com.tw/download
- WORKING Internet on your phone. ( 3G , 4G , WIFI ) ( E = Edge might not work)

The steps to get FULL / Hidden mode

1) Open GameCIH (with internet enabled, and no ads like mentioned above).

Posted Image

2) Click the ad/pop-up at the bottom

Posted Image

3) Pop-up will open.
May look like this.
Posted Image

3.5) Let it finish opening.. might take you to the market, or take you to a page in the browser like the one below. (LET IT LOAD ALL THE WAY)
-if it took you to browser, click "download" the 1st time, bit dont download the app by clicking the 2nd download.
-if it took you to browser, click somewhere on the ad.

Posted Image

4) Count 15 seconds out-loud.. then press on your phone back to go back to GameCIH.
- If you did everything right, GameCIH should look like this.. (WITH THE RED COLORING)
- (IF there is RED BOLD color, then you have FULL HIDDEN MODE

Posted Image

IF YOU GOT RED LETTER (HIDDEN MODE, SKIP STEP 5)
5) if ANY of the steps from 1-5 failed.. you messed up, accidentally did something wrong.. ads didnt show up... or didnt get full mode,
- On GameCIH, click MENU , then STOP GAMECIH, and repeat the steps 1-4


:: EDIT ::

:: POST EDITED:: EVEN MORE

IF DO NOT SEE ADS / DONT HAVE ADS
-

Download "adfree" let it install the files or w/e and then click revert and almost always the ads will start to appear again.



#2 EVILSS

EVILSS

    Beast is back.....

  • Retired Staff
  • 1773 posts
  • Joined 06-March 11

Posted 22 August 2011 - 08:13 AM

its magic. lol

#3 lalala

lalala

    Advanced Member

  • Members
  • 56 posts
  • Joined 11-August 11

Posted 22 August 2011 - 08:58 AM

:phone: Oh noes, missed call :rolleye:

#4 EVILSS

EVILSS

    Beast is back.....

  • Retired Staff
  • 1773 posts
  • Joined 06-March 11

Posted 22 August 2011 - 10:27 AM

^^^^ haha

#5 ^x3ro

^x3ro

    Advanced Member

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 27-August 11

Posted 28 August 2011 - 07:37 AM

I've tried this and it worked but when I stop and restart GameCIH, the title is not red anymore... Furthermore, the title is not bold after "activation" (As I use MIUI-Android, it might the case that my android isn't writing the titles in bold at all)

Please tell me what to do to keep GameCIH unlocked after closing the app.
(If it is the will of the developer to deactivate the app on shutdown, then please let me know)


^x3ro

#6 EVILSS

EVILSS

    Beast is back.....

  • Retired Staff
  • 1773 posts
  • Joined 06-March 11

Posted 28 August 2011 - 09:15 AM

dont stop cih after each game just leave it on it will reset when you go to another game but you will still have hidden mode. well that is what it does on my phones.

#7 Xologist

Xologist

    ELITE CHEATER

  • Administrators
  • 2091 posts
  • Joined 29-January 12

Posted 28 August 2011 - 10:25 AM

if you have a Task Killer, set it under the "allow" list

#8 EVILSS

EVILSS

    Beast is back.....

  • Retired Staff
  • 1773 posts
  • Joined 06-March 11

Posted 28 August 2011 - 10:49 AM

my task killer doesnt kill my su apps for some reason unless i manualy long hold and force kill.

#9 ^x3ro

^x3ro

    Advanced Member

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 27-August 11

Posted 29 August 2011 - 10:34 PM

@ELVISS:
Well it does exactly as you described it.. And I don't stop it every time I switch game. But I'm not only playing (and / or cheating) with my phone.. And in other apps, the popout could be annoying.

@others:
I don't use app killer and I strongly recommend that you uninstall yours too. In newer Android versions (I think Android 2.x) the system is able to manage the storage almost perfectly... And app killers do just drain battery.
ANDROID IS NOT A WINDOWS!
that's the main reason why app killers are srnseless... If you want to read more about this, google for e.g. "android app killer senseless" or something...


^x3ro

#10 rapmachine

rapmachine

    Advanced Member

  • Members
  • 15 posts
  • Joined 30-August 11

Posted 01 September 2011 - 12:54 PM

Why my Gamecih always reset to lite mode when i turn off my phone?

#11 uetoaya

uetoaya

    Advanced Member

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 01-September 11

Posted 02 September 2011 - 08:04 AM

Is there any way to make ads appear on Galaxy spica ? because I have always seen your kind of tutorial but I don't know how to make the ads appear =/

(sorry for my english, I'm french...)

#12 Xologist

Xologist

    ELITE CHEATER

  • Administrators
  • 2091 posts
  • Joined 29-January 12

Posted 02 September 2011 - 08:10 AM

(sorry for my english, I'm french...)


its ok.
So far, no idea on how to make ads appear if they do not work for you.

make sure u have no pop-up blocker.. or use another rom

#13 hill585

hill585

    Advanced Member

  • Members
  • 9 posts
  • Joined 28-August 11

Posted 03 September 2011 - 03:46 AM

what i did when i had flashed a rom and the ads didnt appear in gamecih was to download adfree let it install the files or w/e and then click revert and almost always the ads started to appear again

#14 Crows

Crows

    Advanced Member

  • Members
  • 145 posts
  • Joined 11-August 11

Posted 04 September 2011 - 02:29 PM


(sorry for my english, I'm french...)


its ok.
So far, no idea on how to make ads appear if they do not work for you.

make sure u have no pop-up blocker.. or use another rom

did someone say to download adblock and disable it?

and @french guy what rom are u using?....try the adblock thing

#15 Xologist

Xologist

    ELITE CHEATER

  • Administrators
  • 2091 posts
  • Joined 29-January 12

Posted 04 September 2011 - 04:48 PM

what i did when i had flashed a rom and the ads didnt appear in gamecih was to download adfree let it install the files or w/e and then click revert and almost always the ads started to appear again


Thats a good idea. People should try that.

#16 uetoaya

uetoaya

    Advanced Member

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 01-September 11

Posted 08 September 2011 - 03:11 AM

YEAH !!!! Works perfectly thank you very much =D

#17 Notorious1239

Notorious1239

    Advanced Member

  • Members
  • 9 posts
  • Joined 18-August 11

Posted 08 September 2011 - 03:18 AM

i have ads popping up. mostly it takes me to a browser. then i waitfor it to load and coun to 15 seconds and then click somewhere and count to 15 seconds again just in case. but its not unlocking hidden mode for me. help me..

#18 baddiejang

baddiejang

    Advanced Member

  • Advanced Member
  • 20 posts
  • Joined 12-August 11

Posted 09 September 2011 - 11:23 AM

The hidden mode, will that expires in time?
I mean, I successfully use GameCIH in full mode, use speed hack, but, like 20 mins later or so, GameCIH revert to Lite (pop up on game screen I currently cheat).
oh, btw, it's hard to me to get 3g signal in my building, needs to be outside for only ad-clicking on GameCIH, and return into building when then RED GameCIH is there (internet off).
Any explanation?

#19 Varn

Varn

    Advanced Member

  • Members
  • 1 posts
  • Joined 09-September 11

Posted 10 September 2011 - 11:45 PM

The hidden mode, will that expires in time?
I mean, I successfully use GameCIH in full mode, use speed hack, but, like 20 mins later or so, GameCIH revert to Lite (pop up on game screen I currently cheat).
oh, btw, it's hard to me to get 3g signal in my building, needs to be outside for only ad-clicking on GameCIH, and return into building when then RED GameCIH is there (internet off).
Any explanation?


same here... it reverts back to lite mode...

#20 killerwurm2010

killerwurm2010

    Advanced Member

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 26-September 11

Posted 02 October 2011 - 03:57 PM

have Galaxy S2 rom=Lite'ning ROM 6.1 XXKH3 come with me no popup =(
have no adblock!
thanks all
  • toftof. likes this





Also tagged with one or more of these keywords: Cht-Help, [help]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users