Jump to content


Photo
Cht-Help

Memory Hack Application Detected ??

[help]

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 jeiser

jeiser

    New member

  • Members
  • 9 posts
  • Joined 21-January 12

Posted 21 January 2012 - 05:01 AM

guys i need help on this .. im trying to hack Inotia 3 using Samsung Galaxy young GT-S5360
my gamecih is 2.2.3 i think its the latest .. please help me . i cant open inotia 3 when gamecih is running ..

#2 abiran20

abiran20

    VIP

  • VIP
  • 846 posts
  • Joined 21-November 11

Posted 21 January 2012 - 05:34 AM

why you can't open ?

- open GameCih
- then open Game

try this method

#3 raff261

raff261

    Advanced Member

  • Members
  • 3 posts
  • Joined 27-November 11

Posted 21 January 2012 - 06:11 AM

com2us has updated their games so it can't be used together with gamecih. some said there's a feature in VIP that allow you to use GameCIH undetected though.

#4 crow3b

crow3b

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Joined 02-February 12

Posted 07 February 2012 - 10:16 AM

Downgrade inotia , hack it then upgrade it

#5 djkenzo27

djkenzo27

    Newbie

  • Members
  • 1 posts
  • Joined 08-February 12

Posted 08 February 2012 - 02:50 AM

how do you downgrade the game?

#6 bodph

bodph

    Pinoy

  • Advanced Member
  • 286 posts
  • Joined 08-September 11

Posted 08 February 2012 - 03:10 AM

find an older version of the game, install that over the newer version. the older version has no detection for gamecih

OR
get VIP access to learn how to edit the apk itself so it wont detect gamecih anymore

#7 hhoweezysaidso

hhoweezysaidso

    Advanced Member

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 27-August 11

Posted 08 May 2012 - 11:00 AM

How do you become VIP I can't find the section for it?

#8 DEATHx

DEATHx

    VIP

  • VIP
  • 263 posts
  • Joined 15-September 11

Posted 08 May 2012 - 11:46 AM

It's either Vip probably close or you haven't reach enough post to see it in the store

Sent from my HTC Glacier using Tapatalk

#9 hhoweezysaidso

hhoweezysaidso

    Advanced Member

  • Members
  • 2 posts
  • Joined 27-August 11

Posted 09 May 2012 - 09:58 AM

Com2us didn't block memory hacking apps. They blocked gamecih the fact is gamecih needs to update. In the mean time use game guardian.

#10 ruberodent

ruberodent

    progressing

  • Advanced Member
  • 25 posts
  • Joined 15-February 12

Posted 10 May 2012 - 06:33 PM

I just tried gameguardian and seed3 together. it detected it.
just fyi





Also tagged with one or more of these keywords: Cht-Help, [help]

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users