Jump to content


Photo

Freedom 0.9.0 New Playstore Workin Fix


Best Answer desertio , 17 July 2013 - 08:53 PM

does anybody have a link that I can download the new freedom app? I googled it and everything I've tried has failed. Thanks

Sent from my EVO using Tapatalk 2

Go to the full post


  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#21 AndroidGaming

AndroidGaming

    Android Hacker

  • Advanced Member
  • 261 posts
  • Joined 31-May 13

Posted 18 July 2013 - 10:29 AM

It works now. Thanks thougu

Sent from my EVO using Tapatalk 2


Your welcome bro have fun buyin shit lol

#22 jmboy2010

jmboy2010

    Cheater 1

  • Advanced Member
  • 91 posts
  • Joined 03-June 12

Posted 18 July 2013 - 10:29 AM

Can't yall state games its working with

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 4 Beta



#23 AndroidGaming

AndroidGaming

    Android Hacker

  • Advanced Member
  • 261 posts
  • Joined 31-May 13

Posted 18 July 2013 - 10:33 AM

Can't yall state games its working withSent from my SGH-T889 using Tapatalk 4 Beta


Heres a link to some that work and dont work but not everything is on there
https://docs.google....RmhiREVwYUZMSGc

#24 jmboy2010

jmboy2010

    Cheater 1

  • Advanced Member
  • 91 posts
  • Joined 03-June 12

Posted 19 July 2013 - 09:49 AM

Heres a link to some that work and dont work but not everything is on there
https://docs.google....RmhiREVwYUZMSGc

Thanks much

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 4 Beta



#25 AndroidGaming

AndroidGaming

    Android Hacker

  • Advanced Member
  • 261 posts
  • Joined 31-May 13

Posted 19 July 2013 - 08:46 PM

Thanks much

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk 4 Beta


Your welcome bro always willing to help

#26 Teiger007

Teiger007

    progressing

  • Member 10 Posts
  • 16 posts
  • Joined 10-October 12

Posted 26 July 2013 - 05:09 AM

Is it possible to "buy" sth like in game addons (f.exampl: valkyrie+supernova addon in Gof 2 ) with freedom??

#27 AndroidGaming

AndroidGaming

    Android Hacker

  • Advanced Member
  • 261 posts
  • Joined 31-May 13

Posted 26 July 2013 - 05:48 PM

Is it possible to "buy" sth like in game addons (f.exampl: valkyrie+supernova addon in Gof 2 ) with freedom??

i dont know you will just have to try it it works on some games and some it dont 



#28 desertio

desertio

    progressing

  • Advanced Member
  • 39 posts
  • Joined 14-March 13

Posted 14 August 2013 - 08:11 AM

After I use freedom my play store.Stops working. I clear data, fix permissions, force close, restart and everything but to no avail. This only happens after using freedom. I have had to hard reset my phone and reflash the ROM twice now. I would love to avoid that again. Please help

Sent from my EVO using Tapatalk 2



#29 nicoyay

nicoyay

    Dr. Hacker

  • Retired Staff
  • 679 posts
  • Joined 09-May 13

Posted 14 August 2013 - 08:26 AM

you must delete the host file..use root explorer and open it.

then under etc you can see the hosts file..

now click on Mounten R/W .. now its Mounten R/O now you can delete the hosts file.

long press on it and delete.. now you can use google play:)


  • desertio likes this

#30 Keylan

Keylan

    progressing

  • Member 10 Posts
  • 13 posts
  • Joined 13-April 13

Posted 14 August 2013 - 09:32 AM

After I use freedom my play store.Stops working. I clear data, fix permissions, force close, restart and everything but to no avail. This only happens after using freedom. I have had to hard reset my phone and reflash the ROM twice now. I would love to avoid that again. Please help

Sent from my EVO using Tapatalk 2


I had the same issue when I tried to download a new game a few weeks ago. The play store will not work without freedom unless you go into freedom, click menu, and press stop. After that, it worked fine for me. Perhaps that will help.

Sent from my Verizon Galaxy Note 2 using Xparent Skyblue Tapatalk 2


  • desertio likes this

#31 desertio

desertio

    progressing

  • Advanced Member
  • 39 posts
  • Joined 14-March 13

Posted 25 August 2013 - 08:41 AM

you must delete the host file..use root explorer and open it.
then under etc you can see the hosts file..
now click on Mounten R/W .. now its Mounten R/O now you can delete the hosts file.
long press on it and delete.. now you can use google play:)


please excuse my ignorance. But which file do I delete in ect?

Sent from my EVO using Tapatalk 2



#32 santana81

santana81

    Cheater 1

  • Advanced Member
  • 73 posts
  • Joined 31-January 13

Posted 26 August 2013 - 01:24 AM

Posted Image

You need the root explorer and then go to :
System /etc
There is the host file!


Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2



#33 Starboydavidr

Starboydavidr

    Learning

  • Members
  • 7 posts
  • Joined 07-August 13

Posted 27 August 2013 - 12:58 AM

If freedom had just stayed in forums like this and some stupid ppl didn't try to get views on YouTube, it would probably still work with modern games

Sent from my MB865 using Tapatalk 4


  • Jazz likes this

#34 nicoyay

nicoyay

    Dr. Hacker

  • Retired Staff
  • 679 posts
  • Joined 09-May 13

Posted 27 August 2013 - 03:00 AM

please excuse my ignorance. But which file do I delete in ect?

Sent from my EVO using Tapatalk 2

The hosts file;)the name of the file is hosts

#35 realhacks

realhacks

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Joined 29-September 13

Posted 29 September 2013 - 08:59 AM

download free this file direct link - working 100%
download from here:-  http://gg.gg/ht79v
_____________________________


#36 desertio

desertio

    progressing

  • Advanced Member
  • 39 posts
  • Joined 14-March 13

Posted 13 October 2013 - 01:51 PM

Freedom isn't working anymore

Sent from my EVO using Tapatalk now Free



#37 desertio

desertio

    progressing

  • Advanced Member
  • 39 posts
  • Joined 14-March 13

Posted 13 October 2013 - 01:54 PM

Anyone have a newer version than 0.9.3? I get a no connection error at the end of the purchase.

Sent from my EVO using Tapatalk now Free



#38 tripflex

tripflex

    progressing

  • Member 10 Posts
  • 10 posts
  • Joined 13-October 13

Posted 13 October 2013 - 03:34 PM

9.2 is all ive seen from here:

https://docs.google....YUZMSGc#gid=216



#39 tripflex

tripflex

    progressing

  • Member 10 Posts
  • 10 posts
  • Joined 13-October 13

Posted 13 October 2013 - 03:35 PM

Which is also the same that comes from here:

http://androidcheats...org/#entry74394



#40 Pasific

Pasific

    Cheater 1

  • Advanced Member
  • 267 posts
  • Joined 30-September 13

Posted 20 October 2013 - 01:32 PM

Does anyone have any idea what is freecore in freedom settings?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users